Meet the maker...

Mijn naam is Kristel Neevel, multi-passionate ondernemer. Met mijn ervaring en onbegrensde creativiteit help ik jou graag om je bedrijf visueel online te laten schitteren. Ik breng je visie tot leven met prachtige, krachtige contentontwerpen voor je social media en marketing

7

Hey! Ik ben Kristel en dit is mijn story...

Ik ben Kristel Neevel, en zeer gepassioneerd over alles wat te maken heeft met beauty, fotografie, natuur, ondernemen en creatieve vormgeving. Mijn avontuur begon in de beautysector en nam een spannende wending toen ik op 23-jarige leeftijd de sprong waagde en de eerste stappen zette als ondernemer.

Ruim 15 jaar lang was ik met veel enthousiasme en plezier de trotse eigenaar van mijn kapsalon. Van een bescheiden mini-pandje groeide het uit tot een bloeiend bedrijf van wel 125 m², met 8 fantastische dames op de loonlijst. Deze tijd was ontzettend waardevol en leerzaam, met alle ups en downs die het ondernemerschap met zich meebracht.

Grote sprong voorwaarts naar nu…… . Mijn passie voor beauty en alles wat prachtig vormgegeven is, heeft me jarenlang aangespoord om mezelf te onderwijzen in grafisch ontwerp, website-creatie, videobewerking en podcasting. En nu wil ik al die kennis graag inzetten om jóu te helpen je bedrijf tot een succes te maken.

Laten we eerlijk zijn, in deze drukke digitale wereld moet je van alle markten thuis zijn om je hoofd boven water te houden. Maar dat betekent niet dat je 24/7 bezig moet zijn met contentcreatie, toch? Je bent gaan ondernemen omdat je iets bijzonders te bieden hebt. Met ‘Het Content Atelier’ help ik je met kant en klare sjablonen die je met gemak kunt invullen met jouw content, zodat je kostbare tijd bespaart en jij je kunt concentreren op waar je echt goed in bent.

Neem gerust een kijkje op mijn website om te ontdekken welke sjablonen/templates voor jou geschikt zijn. Als je vragen hebt of gewoon een praatje wilt maken om kennis te maken, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. 

Get on the List...

Mis nooit meer waardevolle inzichten en tijd besparende tips voor je Content Designs. Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en ontvang gratis toegang tot een schat aan kennis en tools die je helpen om je content te verbeteren en kostbare tijd te besparen. Meld je nu aan en blijf op de hoogte!

haute-stock-photography-subscription-content-shoot-collection-final-14

Fun Facts...

Ik kijk of lees geen nieuws, maar een binge worthy super spannende serie? Daar zeg ik geen nee tegen.

In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur wandelend met onze Beagle Bo en ga ik heel graag op pad met mijn twee kids en echtgenoot..

Ik ben niet zo gauw bang maar aan die grote dikke spinnen heb ik een bloedhekel en daar loop ik echt heel hard voor weg. 

Als ik iets mag bedenken of maken dan ben ik in mijn element. Zo heb ik keramieken beelden gemaakt, natuurlijke cosmetica, sieraden , kleding, schilder ik en ben ik natuurlijk heel veel bezig met Canva!!