Hello...

We horen graag van je! Vul onderstaand formulier in, of als je wilt, kun je ons ook rechtstreeks mailen op info@hetcontentatelier.nl Onder het formulier hebben we een aantal veelgestelde vragen gelinkt, dus neem gerust een kijkje voordat je op verzenden klikt!

FAQ

Het aanpassen van onze templates is eenvoudig! We bieden al onze sjablonen aan in Canva, een gebruiksvriendelijke online ontwerptool. Nadat je een sjabloon hebt gekocht, ontvang je een link naar het sjabloon in Canva. Klik gewoon op de link, log in op je Canva-account (of maak er gratis een aan als je dat nog niet hebt), en je kunt direct aan de slag. Pas de tekst, kleuren, afbeeldingen en andere elementen aan om de sjabloon aan te passen aan jouw behoeften. We bieden ook instructies en tips om je te begeleiden bij het personaliseren van de sjabloon. Het is snel, intuïtief en leuk om je eigen unieke content te creëren met onze sjablonen in Canva.

Nee, je hebt geen Canva Pro account nodig om onze sjablonen aan te passen. We ontwerpen onze sjablonen zodat ze compatibel zijn met zowel gratis Canva-accounts als Canva Pro-accounts. Je kunt onze sjablonen eenvoudig bewerken en aanpassen met de gratis versie van Canva. Als je echter al een Canva Pro-abonnement hebt, profiteer je van extra functies en voordelen die Canva Pro te bieden heeft, maar het is geen vereiste om van onze sjablonen te kunnen genieten en ze aan te passen.

We streven ernaar om hoogwaardige en nuttige sjablonen te leveren, maar begrijpen dat er soms onvoorziene omstandigheden kunnen zijn. Onze digitale producten kunnen helaas niet worden geretourneerd, maar we willen dat je tevreden bent met je aankoop.

Als je niet tevreden bent met de template die je hebt gekocht, neem dan gerust contact met ons op. We kunnen de gekochte template voor je omruilen voor een andere template uit ons assortiment die beter aan je behoeften voldoet. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je aankoop haalt en tevreden bent met het eindresultaat. Aarzel niet om contact op te nemen met eventuele vragen of verzoeken. We staan altijd voor je klaar om te helpen!

Ja, we bieden speciale bundels aan die aantrekkelijk zijn geprijsd voor als je meerdere templates wilt aanschaffen. Door een bundel aan te schaffen, bespaar je niet alleen geld, maar krijg je ook toegang tot een breed scala aan ontwerpen om uit te kiezen.

Als je specifieke wensen hebt of op zoek bent naar op maat gemaakte sjablonen, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen. We kunnen bespreken of we aan je specifieke behoeften kunnen voldoen en je zo de best mogelijke oplossing bieden. 

Het aanmaken van een Canva-account is snel en eenvoudig. Volg deze stappen om aan de slag te gaan:

1. Ga naar de Canva-website op www.canva.com.
2. Klik op de knop “Aanmelden” in de rechterbovenhoek van de startpagina.
3. Je hebt de optie om je aan te melden met je Google-account, Facebook-account of door een e-mailadres en wachtwoord op te geven.
4. Als je ervoor kiest om je aan te melden met een e-mailadres, vul dan de vereiste informatie in en klik op “Aanmelden”.
5. Je ontvangt een e-mail om je account te bevestigen. Volg de instructies in de e-mail om je registratie te voltooien.
6. Zodra je account is geregistreerd en bevestigd, kun je beginnen met het verkennen van Canva en sjablonen bewerken, waaronder onze aangeboden templates.

Nu ben je klaar om te profiteren van de vele ontwerpmogelijkheden die Canva te bieden heeft. Veel ontwerpplezier!

Absoluut! Canva is ontworpen met gebruikersvriendelijkheid in gedachten, waardoor het toegankelijk is voor zowel beginners als ervaren ontwerpers. Zelfs als je geen eerdere ervaring hebt met grafisch ontwerpen, kun je met Canva moeiteloos aan de slag.

Canva biedt intuïtieve drag-and-drop-tools en een breed scala aan sjablonen die speciaal zijn ontworpen om het ontwerpproces eenvoudig te maken. Je kunt gemakkelijk tekst, afbeeldingen en andere elementen toevoegen, aanpassen  binnen de sjablonen.

Bovendien biedt Canva uitgebreide tutorials om je te helpen bij het leren van de basisprincipes van ontwerpen. En uiteraard kun je ons altijd contacten met je vragen.

is eenvoudig om toegang te krijgen tot je aangekochte template. Volg deze stappen:

1. Na aankoop ontvang je een e-mailbevestiging met een link naar je template in Canva.
2. Klik op de link om naar Canva te gaan (of log in op je Canva-account als je dat nog niet hebt gedaan).
3. De template wordt automatisch geopend in Canva, klaar voor bewerking.
4. Bewerk de tekst, kleuren, afbeeldingen en andere elementen naar wens om de template aan te passen aan je behoeften.
5. Zodra je tevreden bent met het resultaat, sla je het ontwerp op en kun je het downloaden in het gewenste formaat (bijvoorbeeld als een afbeelding of PDF) om te gebruiken voor je project.

Het is snel en gemakkelijk, en binnen enkele minuten kun je beginnen met het personaliseren van je template en het creëren van prachtige content.

ation about your business, build trust with potential clients, and help convince the visitor that you are a good fit for them.

Ja, ik bied inderdaad maatwerkdesign aan! Als je op zoek bent naar persoonlijke sjablonen die volledig zijn afgestemd op jouw specifieke behoeften en merkidentiteit, nodig ik je van harte uit om mijn website te bezoeken: kristelneevel.nl  

Blog

Lees de laatste nieuwe marketing en design artikelen op ons Blog.

Lees het hier

Instagram

Volg ons op Instagram voor alles over content designs, marketing tips, tutorials en behind the scenes!

Volg ons hier

Pinterest

Onze inspiratie, moodboards, lettertypen en nog veel meer design en business tips vind je uiteraard

hier

Missie Het Content Atelier