FAQ

FAQ

Antwoord op je vraag

Vragen verdienen antwoorden, dus hier is een lijst met onze meest gestelde vragen en de bijbehorende antwoorden. Laat het ons gerust weten als je nog vragen hebt die hier niet beantwoord zijn.

FAQ

Nadat je je sjabloon op onze website hebt gekocht, ontvang je een e-mail met een PDF-download. Je krijgt direct toegang tot je sjabloon op dit PDF bestand.

JA! Al onze sjablonen zijn ontworpen om te kunnen aanpassen in de gratis versie van Canva. Je hoeft niet te upgraden, tenzij je dat graag wilt natuurlijk!

We begrijpen dat het ontwerpen van social media en marketing content niet voor iedereen is. Daarom doen we al het zware werk voor je. Van het bepalen van de laatste trends tot het zorgvuldig ontwerpen van elke pixel om scrollen te stoppen en conversies te stimuleren. Het enige wat jij nog hoeft te doen is het personaliseren met je eigen content en branding!

Verander de kleuren, lettertypen en afbeeldingen in minder dan 30 minuten (we hebben het getimed!). Als je Canva eerder hebt gebruikt, ben je klaar om aan de slag te gaan. Als Canva nieuw voor je is, kan het een paar minuten duren voordat je eraan gewend bent, of je kunt een kijkje nemen bij onze Canva Cursus. 

Omdat dit digitale producten zijn die niet kunnen worden “geretourneerd”, bieden we geen terugbetalingen aan. Als je echter per ongeluk een verkeerd sjabloon hebt besteld (kan gebeuren!) Laat het ons weten en we zullen je verkeerde bestelling herstellen.

Als je onze sjablonen wilt gebruiken om afbeeldingen voor je klanten te maken, hoeft u alleen maar te upgraden naar de commerciële licentie. Kies gewoon persoonlijk of commercieel bij het toevoegen aan de winkelwagen.

Geen probleem. Stuur je vraag via email: info@hetcontentatelier.nl

Mijn team en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.