Frequently Asked Questions

Bestellen & Bezorgen

We gebruiken verschillende lokale printlocaties over de hele wereld om de CO2-uitstoot te minimaliseren, en om die reden hebben we gekozen voor een meer minimale en milieuvriendelijke verpakkingsoptie.
Bestellingen die posters incl lijst bevatten, worden ready-to-hang geleverd. Dit houd in de je poster keurig ingelijst wordt door ons zodat je deze meteen kunt ophangen. Bestellingen met alleen posters worden geleverd in een stevige kartonnen koker of in een dikke kartonnen platte verpakking, afhankelijk van de productielocatie.
In sommige gevallen verzenden we artikelen vanaf verschillende locaties, waardoor één bestelling meerdere pakketten en trackinglinks kan hebben.

In de verzendbevestiging (per mail) kan je via de track & trace-code de bestelling volgen. Je kan dit ook altijd raadplegen in je persoonlijke account.

De verzendtijden kunnen variëren, afhankelijk van waar u uw bestelling wilt laten bezorgen. Houd er rekening mee dat deze tijden indicaties zijn.

Standaard verzending:
6-12 werkdagen
Prioritaire verzending:
Binnen EU/EER: 5-8 werkdagen
Rest van de wereld: 5-8 werkdagen
Expressverzending:
Binnen EU/EER: 3-5 werkdagen
Rest van de wereld: 3-5 werkdagen

Helaas kunnen wij geen wijzigingen aanbrengen in een al bestaande bestelling. Maar als je onmiddelijk contact met ons opneemt, zullen we proberen de bestelling te annuleren voordat deze het magazijn verlaten heeft. Zodra de bestelling geannuleerd is, kan je een nieuwe bestelling plaatsen met de juiste producten. Op deze manier voorkom je dubbele bestelllingen.

U kunt de status van uw bestelling controleren door uw klantenaccount (link) te openen. Als uw bestelling als verwerking blijkt is het in onze faciliteiten en wordt voorbereid voor verzending. De term van deze staat kan tussen 3-4 dagen duren, als deze contacten overschrijdt met onze klantenservice.

Als je de verkeerde gegevens hebt ingevuld (bijvoorbeeld adres, telefoonnummers of e-mailadres), neem dan zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice via klantenservice@hetcontentatelier.nl zodat we dit op tijd kunnen wijzigen voordat je pakket wordt verzonden.

Het kan zijn dat uw bestelling is afgeleverd bij een pakketwinkel of lokaal afhaalpunt, of dat uw bestelling naar ons is geretourneerd. Hier zijn enkele stappen die u kunt nemen:
– Zoek naar een poging tot afleveringsbon
– Kijk of iemand anders de levering namens jou heeft aangenomen (familieleden, buren, collega’s etc.)
– Sommige pakketten reizen via meerdere vervoerders; controleer uw mailbox of waar u ook post ontvangt
– Neem rechtstreeks contact op met de bezorger die uw pakket afhandelt via de link in uw tracking-e-mail,

Retouren

Hoewel wij onze producten met grote zorg proberen te verpakken en verzenden, gebeuren er ongelukken met pakketten. Wanneer uw bestelling beschadigd aankomt, kunt u ons dit per e-mail laten weten.
Het helpt als u ons foto’s van de schade kunt sturen en ons kunt laten weten of het pakket beschadigd is aangekomen of alleen de print erin. Vergeet niet uw bestelnummer te vermelden.
We zullen de bestelling zo snel mogelijk herdrukken en opnieuw verzenden (bij de volgende drukronde).

Mocht u om welke reden dan ook niet tevreden zijn met uw ontvangen producten of als deze niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u de mogelijkheid om binnen een periode van 90 dagen de desbetreffende producten te retourneren, onder de voorwaarde dat ze zich in hun originele staat bevinden. Wij verzoeken u vriendelijk om contact met ons op te nemen om gebruik te maken van ons retourbeleid.

Retourprocedure:

1. Gelieve ons per e-mail te informeren over uw voornemen tot retournering, waarbij u het ordernummer, de reden van retour en de specifieke producten die u wenst terug te sturen, vermeldt. Na ontvangst van uw aanvraag zullen wij u een digitale retourbon verstrekken, die u dient in te vullen. Deze retourbon is vooruitbetaald en dient te worden bevestigd aan uw retourpakket, ingepakt met onze officiële verpakking

2. Lever het pakket af bij uw lokale servicepunt en verzoek om een ontvangstbewijs waaruit blijkt dat de retourzending is ingeleverd. Wij adviseren u vriendelijk om dit ontvangstbewijs te bewaren totdat uw retourzending is beoordeeld en goedgekeurd.

3. Na de ontvangst, beoordeling en goedkeuring van uw retourzending, zal een bevestiging van de retourzending worden verzonden naar het e-mailadres dat u heeft verstrekt bij de bestelling. Het is van belang dat de geretourneerde goederen zich in dezelfde staat bevinden als waarin ze bij u werden afgeleverd.

Betalen

Wij bieden alle klanten creditcardbetalingen aan met Stripe. Houd er rekening mee dat we alleen creditcards accepteren die een logo van Visa, Mastercard of American Express bevatten. In sommige markten bieden we ook lokale betalingsproviders aan, zoals Klarna, Sofort, Apple Pay en Google Pay.
Bij het afrekenen kunt u eenvoudig uw gewenste betaalmethode selecteren.

We ondersteunen momenteel directe betaling in de volgende valuta:
EUR
USD
AUD
CAD
GBP
SEK
NOK
DKK

Schakel over naar de valuta van uw voorkeur door de switch in de rechterbovenhoek van de site te gebruiken!

Als u met een creditcard/betaalkaart betaalt, wordt het bedrag van uw rekening afgeschreven zodra uw kaart is goedgekeurd. Het kan echter twee tot drie dagen duren voordat de betaling aan uw kant wordt weergegeven.
Bij betaling met andere methoden, bijvoorbeeld Klarna of Sofort, wordt het bedrag van uw rekening afgeschreven, afhankelijk van welke van de betaalmethoden u heeft gekozen.

0
YOUR CART
  • No products in the cart.